Listetopp Trym H. Aafløy i Bergen Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB). Her under valgvaken First Hotel Marin. Arkivfoto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse
annonse

FNB-profil Trym Aafløy har meldt seg ut partiets diskusjonsgruppe fordi diskusjonene er «offentlige for alle», skriver Bergens Tidende.

Det er listetoppen i Bergen som selv i et innlegg på partiets Facebook-gruppe «Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) Norge – Diskusjonsgruppe», har lagt ut en melding om at han forlater gruppa.

I meldingen gjør han samtidig oppmerksom på at han fortsatt vil være med i lukkede fora, skriver Bergens Tidende , som først omtalte saken.

annonse

«Jeg melder meg nå ut av denne gruppen. Jeg kan ikke, som sentralt medlem, være med i diskusjoner som er offentlige for alle, og der mediene overvåker alt som blir skrevet og bruker sitater mot oss. Jeg er fortsatt med i lukkede fora», skriver Aafløy.

Partiets førstekandidat i Alver kommune, Morten Klementsen, sier til avisa at han ikke kommer til å følge Aafløys eksempel.

– Jeg er generelt sett motstander av å snakke bak lukkede dører. Vi må fortsette dette på en demokratisk måte. Men jeg respekterer det Trym sier. Intensjonen hans er nok ikke å være udemokratisk, sier han.

Fylkesleder Knut Andersen i Hordaland FNB er imidlertid ikke kritisk til avgjørelsen og sier at han selv ikke er med i slike grupper. Trym Aafløy har ikke besvart BTs henvendelser om saken.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon