- Resett - https://resett.no -

Aafløy melder seg ut av FNBs åpne diskusjonsgruppe på Facebook

FNB-profil Trym Aafløy har meldt seg ut partiets diskusjonsgruppe fordi diskusjonene er «offentlige for alle», skriver Bergens Tidende.

Det er listetoppen i Bergen som selv i et innlegg på partiets Facebook-gruppe «Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) Norge – Diskusjonsgruppe», har lagt ut en melding om at han forlater gruppa.

I meldingen gjør han samtidig oppmerksom på at han fortsatt vil være med i lukkede fora, skriver Bergens Tidende [1] , som først omtalte saken.

annonse

«Jeg melder meg nå ut av denne gruppen. Jeg kan ikke, som sentralt medlem, være med i diskusjoner som er offentlige for alle, og der mediene overvåker alt som blir skrevet og bruker sitater mot oss. Jeg er fortsatt med i lukkede fora», skriver Aafløy.

Partiets førstekandidat i Alver kommune, Morten Klementsen, sier til avisa at han ikke kommer til å følge Aafløys eksempel.

– Jeg er generelt sett motstander av å snakke bak lukkede dører. Vi må fortsette dette på en demokratisk måte. Men jeg respekterer det Trym sier. Intensjonen hans er nok ikke å være udemokratisk, sier han.

annonse

Fylkesleder Knut Andersen i Hordaland FNB er imidlertid ikke kritisk til avgjørelsen og sier at han selv ikke er med i slike grupper. Trym Aafløy har ikke besvart BTs henvendelser om saken.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474