Politiet utenfor leilighetskomplekset for eldre i Vancouver, der en beboer skjøt minst tre personer i Smith Tower Apartments. Foto: Gillian Flaccus / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

En 80 år gammel mann skjøt og drept en annen beboer og såret to til i et leilighetskompleks for eldre i Vancouver i USA torsdag ettermiddag.

Vancouver Police Department opplyser at den mistenkte, Robert E. Breck, er 80 år gammel og bor i Smith Tower.

Ifølge lokale medier opplyser kommunikasjonsansvarlig Kim Kapp hos politiet i Vancouver at skytingen foregikk i inngangspartiet til leilighetskomplekset. Breck skal ha skutt og drept én mann på stedet, mens to kvinnelige beboere fikk skuddskader. Breck barrikaderte seg etterpå i leiligheten sin.

annonse

Politiet sendte ut melding på sosiale medier klokka 14.30 om at folk skulle unngå området rundt bygningen, og det ble evakuert et ukjent antall beboere mens forhandlinger med gjerningsmannen pågikk. Politiet understreker at det ikke var en gisselsituasjon.

Etter lenger overtalelse, overga Breck seg til politiet og er satt i varetekt, mistenkt for drap og drapsforsøk.

PeaceHealth Southwest Medical Center, opplyser at tilstanden er «tilfredsstillende» for de to skadde.

annonse

Vancouver har rundt 175.000 innbyggere og ligger i delstaten Washington, like nord for storbyen Portland i Oregon.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon