Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Den norske gruppen sigøynere («romfolk») består i dag av over 500 personer med norsk statsborgerskap. De tre nøkkelfamiliene relatert til sigøynermiljøet i Norge i dag er slektene Karoli, Josef og Jansen

I årevis har det vært uoverensstemmelser mellom de tre klanene. Dette dreier seg om knivslagsmål, brannbomber, skyting og drapsforsøk. Motsetningene vil muligens eskalere. En kilde i politiet forteller Resett at konfliktnivået nå er høyt. Beskyldningene fra den ene og den andre part kan raskt forårsake eventuelle uforutsigbare voldelige og farlige situasjoner.

Trusler og motarbeidelse av rettssystemet

annonse

Sett i relasjon til ovennevnte, arresterte Oslo politidistrikt sist torsdag sønnen til Rene Karoli for trusler, samt for å motarbeide rettssystemet i Norge.

Ifølge politiets siktelse har vedkommende med trusler om vold truet fornærmede til å trekke tilbake en innlevert anmeldelse. Han har også skremt og utsatt et annet sentralt vitne for påvirkning.

Les også: Resett avslører – eventyrlige tolkeutgifter utbetalt av «Politi-Norge» i 2018

Fengslet

annonse

Den aktuelle sigøyneren ble fremstilt for varetektsfengsling sist fredag. I denne saken «hagler» det med beskyldninger fra den ene og den andre part. Hva som eventuelt er sant eller ikke, vil forbli et hodebry for den norske dommerstand.

Knivstukket.

I 2010 ble den siktede knivstukket hele ti ganger av sin egen svigerfar, Marko Josef. Dette fordi han «stakk» av og giftet seg med Marko Josefs unge datter.

I dag, har siktede og ovennevnte tre barn sammen. Siktede har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ønsker å bryte ut fra sigøynermiljøet i Norge. Konflikten pågår ennå, og hatet fra svigerfar er fortsatt det samme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon