Illustrasjonsbilde. Foto av Kfs/imageBROKER/REX
annonse
annonse

Det aller største problem vi har i dag for et levende folkelig demokrati er at det mangler arena for debatt.

Årsaken og ansvaret for dette vil jeg legge på 68-generasjonen, kulturmarxisters og postmodernisters inntog og overtakelse av omtrent hele media. Uten debatt, finnes det ikke teoretisk mulighet for ekte opplyst demokrati.

Les også: Hysteria – hvordan avsløre venstresidens agenda

annonse

Før 68’erene rådde over media, så var faktisk aviser (Aftenposten, VG, Dagbladet, Stavanger Aftenblad etc.) og NRK, altså det som kan kalles norsk MSM (hovedstrømsmedia) glade og nysgjerrige for nye ideer og meninger. De tok imot leserbrev fra folk, som hadde svært ulike ideer, tanker og meninger enn redaksjonen selv. NRK intervjuet, hadde ærlige kritiske spørsmål og la opp til reel debatt.

Kunne f.eks. Anders Lange startet sitt parti i dagens medielandskap? Når så vi sist en reell opplysende interessant debatt på NRK/TV 2, der moderator kom med naturlig oppfølgende spørsmål som faktisk ble besvart av en politiker?

Når så vi sist at Listhaug og Lysbakken fikk samme behandling av en objektiv journalist? Når så vi sist en reell debatt om tema folk flest er opptatt av? Det forekommer dog en sjelden gang iblant at politisk ukorrekte blir invitert. Men til mye kritikk fra de andre i media.

Et annet problem som bare forekommer på venstresiden er fenomenet «no plattforming». Ikke bare vil de ikke møte motdebattanter. Men de vil gjøre alt, for at noen andre heller ikke skal få høre hva denne personen har av ideer. Nye alternative medier som Resett har prøvd å få de noen av de mest fremtredende personer fra venstresiden til å stille opp på ganske fritt dybdeintervju. Men de vil ikke engang stille opp, med noen få hederlige unntak.

annonse

Les også: Sverige: Skolverket kutter i historiepensum, alt om den vestlige sivilisasjonens opprinnelse skal vekk

Avisene på sin side takker høflig nei til leserbrev de ikke liker. De forklarer at de får inn så mange gode leserbrev, og at de derfor må prioritere. Har f.eks. noen lest Aftenposten daglig, og sett på hva de trykker av leserbrev?

Jeg har den teori at folk på venstresiden (som i praksis utgjør hele MSM) ikke tolererer avvikende meninger. Hele deres ideologiske fundament er basert på løgn, bedrag og dobbeltmoral. Og ingen må få lov til å stikke hull på den boblen med fakta, sannhet og/eller logikk, som dermed vil ta livet av livsløgnen. Ikke engang av deres egne.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon