Ole Gunnar Solskjær har slettet Twitter-kontoen sin. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse
annonse

Ole Gunnar Solskjær har valgt å stenge Twitter-kontoen sin etter reaksjonene mot nordmannen i etterkant av 0-0-oppgjøret mot AZ Alkmaar torsdag.

United imponerte ingen da de spilte 0–0 borte mot AZ Alkmaar torsdag i europaligaen. Solskjærs menn hadde ikke et eneste skudd på mål i oppgjøret som fort kunne endt med hjemmeseier.

I etterkant av oppgjøret fikk Solskjær mye hets på Twitter-kontoen sin med 124.000 følgere. Han ble medlem av nettsamfunnet i desember 2014, men har ikke vært mye aktiv siden den gang.

annonse

Nå har han valgt å slette brukeren som følge av reaksjonene etter torsdagens kamp, skriver Daily Mail. Brukeren hadde en biografi hvor det sto at han var far til tre fantastiske barn, gift med en fantastisk kone og Molde-trener, samt eks-fotballspiller.

På forsidebildet var han avbildet med Ryan Giggs og Diego Forlán, etter at Forlán hadde scoret to mål mot Liverpool i 2002. Profilbildet var av Solskjær i aksjon som trener.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon