Ole Gunnar Solskjær har slettet Twitter-kontoen sin. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær har valgt å stenge Twitter-kontoen sin etter reaksjonene mot nordmannen i etterkant av 0-0-oppgjøret mot AZ Alkmaar torsdag.

annonse

United imponerte ingen da de spilte 0–0 borte mot AZ Alkmaar torsdag i europaligaen. Solskjærs menn hadde ikke et eneste skudd på mål i oppgjøret som fort kunne endt med hjemmeseier.

I etterkant av oppgjøret fikk Solskjær mye hets på Twitter-kontoen sin med 124.000 følgere. Han ble medlem av nettsamfunnet i desember 2014, men har ikke vært mye aktiv siden den gang.

Nå har han valgt å slette brukeren som følge av reaksjonene etter torsdagens kamp, skriver Daily Mail. Brukeren hadde en biografi hvor det sto at han var far til tre fantastiske barn, gift med en fantastisk kone og Molde-trener, samt eks-fotballspiller.

På forsidebildet var han avbildet med Ryan Giggs og Diego Forlán, etter at Forlán hadde scoret to mål mot Liverpool i 2002. Profilbildet var av Solskjær i aksjon som trener.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.