Foto: Privat
annonse
annonse

Islamkritiske aktivister har hengt opp provokative plakater på Blindern for å provosere eller forvirre studenter. 

Resett er blitt varslet av en observant leser, som har merket seg at plakater med påskriften «Islam is RIGHT about Women» – Islam har rett om kvinner – er hengt opp flere steder i området rundt Universitetet i Oslo på Blindern, vest i hovedstaden.

Tipseren knipset bilder av plakatene på spasertur søndag kveld, og Resett har siden fått greie på hvem som plasserte dem der.

annonse
Foto: Privat

Det er islamkritiske aktivister som har hengt plakatene opp. Det er gjort for å «trolle» studenter som er vennligsinnede overfor islam, og for å skape forvirring og debatt.

Les også: Studie: 70 prosent av østerrikerne anser at islam ikke passer inn i Vesten

Trend

annonse

Plakatene på Blindern føyer seg inn i rekken av lignende aksjoner, der plakater med påskriften «Islam is right about women» er hengt opp, med formål om å provosere.

18. september rapporterte Boston25News at noen hadde hengt opp plakater med nettopp denne påskriften i Winchester i Massachusetts. Plakatene førte til mye forvirring og mange hevede øyenbryn i lokalsamfunnet. 

Å «trolle» betyr å komme med en kommentarer eller utspill som er ment å provosere frem en emosjonell reaksjon. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon