Rundt 4000 mennesker var møtt fram for å markere sin misnøye med bomring og økning av avgifter i Oslo. . Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Fjellinjen-direktør Anne-Karin Sogn går av etter at det er avdekket kritikkverdige forhold. Blant annet har selskapet brutt regler for anskaffelser og innleie.

I tillegg har det vært for dårlige rutiner ved ansettelser i bompengeselskapet. Likevel får hun 1,4 millioner kroner i fallskjerm, melder NTB.

Les også: Fjellinjen-direktør går av etter kritikk

annonse

– Tåpelig, hun burde ikke få fem øre, sier Danny Chaudry, nyinnvalgt medlem av Oslo bystyre for Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) til Dagens Næringsliv.

– Dette er i henhold til avtalen som ble fremforhandlet da hun ble ansatt i 2011, sier styreleder Cato Hellesjø.

Danny Chaudry forstår ikke hvorfor bilistene skal bruke penger på dette.

annonse

– Det er helt topp at hun får sparken, det er på tide å rydde opp. Fjellinjen har veldig høye lønninger som bilistene må betale. At hun i tillegg får med seg et års lønn når hun får sparken er helt tåpelig, hun kan nå leve et luksusliv uten å jobbe på bilistenes bekostning, sier Chaudry.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon