Carl Berners plass. Foto: Morten Holm / Scanpix

Unge maskerte menn ramponerte pizzeria etter at innehaveren nektet å betale utpressingspenger.

annonse

Innehaveren av Favorit Pizza på Carl Berners plass i Oslo, Abdul Hadi, opplevde at minst seks unge maskerte menn stormet inn i pizzeriaen hans og slo løs på inventaret med hammer. En av de ansatte havnet sågar på legevakten med lettere skader, skriver Document.

Les også: Politibetjent raser mot forsker Randi Solhjell: – Sånne folk skaper de kriminelle vi møter

– Jeg er redd. Hvis ikke politiet tar det på alvor nå, hva kan jeg da gjøre, sier Hadi som nektet å betale utpresserne som krevde beskyttelsespenger av ham.

Politiet viste laber interesse

På fredag ble noen nevøer på tolv og tretten år som Hadi hadde hentet, banket opp av to voksne menn. Hadi mener at mennene kan ha trodd at nevøene var hans barn. De ble naturlig nok redde og turte ikke å gå på skolen mandag. Hadi selv ble også redd og var svært skuffet over politiets reaksjon. Han håper de har forstått alvoret nå.

Politiet i Oslo er nå på utkikk etter det de mener er mørkhudete unge menn, men operasjonslederen sier at de var maskert med skjerf foran ansiktet, så vitnebeskrivelser gir ikke mange ledetråder.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.