Carl Berners plass. Foto: Morten Holm / Scanpix
annonse
annonse

Unge maskerte menn ramponerte pizzeria etter at innehaveren nektet å betale utpressingspenger.

Innehaveren av Favorit Pizza på Carl Berners plass i Oslo, Abdul Hadi, opplevde at minst seks unge maskerte menn stormet inn i pizzeriaen hans og slo løs på inventaret med hammer. En av de ansatte havnet sågar på legevakten med lettere skader, skriver Document.

Les også: Politibetjent raser mot forsker Randi Solhjell: – Sånne folk skaper de kriminelle vi møter

annonse

– Jeg er redd. Hvis ikke politiet tar det på alvor nå, hva kan jeg da gjøre, sier Hadi som nektet å betale utpresserne som krevde beskyttelsespenger av ham.

Politiet viste laber interesse

På fredag ble noen nevøer på tolv og tretten år som Hadi hadde hentet, banket opp av to voksne menn. Hadi mener at mennene kan ha trodd at nevøene var hans barn. De ble naturlig nok redde og turte ikke å gå på skolen mandag. Hadi selv ble også redd og var svært skuffet over politiets reaksjon. Han håper de har forstått alvoret nå.

Politiet i Oslo er nå på utkikk etter det de mener er mørkhudete unge menn, men operasjonslederen sier at de var maskert med skjerf foran ansiktet, så vitnebeskrivelser gir ikke mange ledetråder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon