Politiet i arbeid. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Brannvesenet har slukket branner i to biler på Rødtvet i Oslo. Politiet mistenker at brannene er påsatt.

annonse

Politiet fikk melding om brannen i Kakkelovnskroken klokken 23.00 tirsdag kveld.

Ifølge politiet var det full fyr i bilene da brannvesenet ankom, men ved midnatt er brannene slukket. Bilene taues slik at politiet kan utføre tekniske undersøkelser. Ingen er pågrepet eller mistenkt i så langt i saken.

– Ifølge vitner er det sett en person som har kastet noe mot bilene og kjørt fra stedet i en bil. Vi mistenker derfor at brannen er påsatt. Vi har fått vage beskrivelser av både personen og bilen, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Tirsdagens branner er trolig de første som rammer parkerte biler i Oslo denne måneden. I september brant totalt ti parkerte biler i hovedstaden. Fra starten av 2017 til 1. april i år har det vært 123 bilbranner i Oslo som politiet tror kan være påsatt.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.