Politiet i arbeid. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Brannvesenet har slukket branner i to biler på Rødtvet i Oslo. Politiet mistenker at brannene er påsatt.

Politiet fikk melding om brannen i Kakkelovnskroken klokken 23.00 tirsdag kveld.

Ifølge politiet var det full fyr i bilene da brannvesenet ankom, men ved midnatt er brannene slukket. Bilene taues slik at politiet kan utføre tekniske undersøkelser. Ingen er pågrepet eller mistenkt i så langt i saken.

annonse

– Ifølge vitner er det sett en person som har kastet noe mot bilene og kjørt fra stedet i en bil. Vi mistenker derfor at brannen er påsatt. Vi har fått vage beskrivelser av både personen og bilen, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Tirsdagens branner er trolig de første som rammer parkerte biler i Oslo denne måneden. I september brant totalt ti parkerte biler i hovedstaden. Fra starten av 2017 til 1. april i år har det vært 123 bilbranner i Oslo som politiet tror kan være påsatt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon