Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Åpenhjertig intervju med AP politikeren, Rick Røkkesen.

Nå har vi atter en gang fått intervjue Rick Røkkesen. Som de fleste av dere husker fra tidligere intervju så er Rick Røkkesen svært fornøyd med den politiske situasjonen her i Oslo, særlig når det gjelder bompengetrykket.  Han ønsker om mulig enda flere bomstasjoner og enda høyere bomtakster. Nå har Røkkesen tatt steget videre, og blitt aktiv politiker, og han har også selv vært svært synlig i valgkampen, i det nå overståtte kommune og fylkestingsvalget.

Reporter: – Rick Røkkesen, vi hører rykter om at du har blitt aktiv i politikken, nå ved kommune og fylkestingsvalget. Hvilket politisk parti har fått deg med på laget sitt, og hvorfor?

annonse

Rick Røkkesen:

– Jo, det er selvsagt Arbeiderpartiet og Raymond Johansen som har fått min stemme også i dette valget.  Og jeg bestemte meg til og med for å bidra aktivt i valgkampen. Jeg vil jo så gjerne at veiene forblir tomme for biler, slik at vi rike, vakre og velstående fortsatt kan få kjøre bil uten å måtte stå i kø. Det er i bunn og grunn mange privilegier som vi rike har nå som vi ønsker å beholde.

Les også: Fake news i en «meningsløs» verden av feige politikere

annonse

Reporter: – Men hvorfor valgte du akkurat Ap som parti?

Rick Røkkesen:

– Jo, dét var ett lett valg. Arbeiderpartiet er jo som de fleste kjenner til, de rikes talerør. Støre er en velbeslått mann, selv om han prøver å late som om han tilhører den simple «bermen». Vi rike og privilgerte kjenner igjen våre egne, så han klarer virkelig ikke å lure oss! En annen grunn til at jeg valgte dette partiet er at de er så usedvanlig flinke til å lyve. Du vet det at, politikk er jo ikke annet enn kunsten å lyve i rett tid. Og hvem behersker vel den kunsten bedre enn Ap og Støre? Og jeg må jo også være så ærlig og innrømme at jeg er særlig glad i damene her i dette partiet. Nå som jeg er singel, så er jeg på de ensliges jaktmarker! Ja, du har vel hørt det? Kona forlot meg for ikke så lenge siden. Du vet, den nærgående dansenmed den langhårede blondinen på «bar vulkan»? Ja, den utviklet seg raskt til en heller svært intim sengevals. Og hvem andre enn kona, braste inn og tok oss på fersken? Men jeg fortviler ikke av den grunn, for her i Ap florerer det med damer å løpe etter. Det var bare litt ergerlig med den fordømte «Me too» bevegelsen, da den satte en alvorlig demper på min damejakt. «Me too» bevegelsen har nå gått så langt her i partiet, at vi Ap menn har sett oss nødt til å danne vår egen interne bevegelse som vi har kalt for: «You too»?

Reporter: – Jonas Gahr Støre har fått mye kritikk for å være «ullen» og «tåkete» i uttalelsene sine. Hva mener du om det?

Rick Røkkesen: 

– Vel, det er nok en del sant i akkurat det, men jeg synes nå det er en god egenskap, jeg. Bare tenk på hvor allsidig og anvendelig Støre egentlig er! Han er jo nesten som poteten, han kan brukes til det aller meste! Den ene dagen er han for bompenger, men dersom han finner ut at velgerne ønsker mindre bompenger, så har han den fantastiske evnen til å sno seg rundt, og så være imot bompenger! Det er nettopp det jeg mener med at de er så usedvanlig flinke til å lyve i AP!  Politikk er jo, som tidligere nevnt, intetannet enn kunsten å lyve i rett tid, og Støre behersker virkelig den kunsten til fingerspissene!  Så det å være en «tåkefyrste» er egentlig en fortreffelig karakterstyrke, noe som gjør han i stand til å tåkelegge ethvert forsøk på et politisk angrep. For eksempel, er det å oppleve Støre i debatter, et fantastisk skue! Han fremstår jo som en av «gutta på gølvet», når han egentlig er en hardbarket og søkkrik kapitalist! En kapitalist som egentlig aldri har hatt en vanlig jobb! Men det er det jo ingen som skjønner når han prater svada om å «dele godene», «alle skal med» og andre slagferdige slogans! Han klarer rett og slett det kunststykket å lure svært mange vanlige arbeidere til å tro at han er en avdem, og at han bare vil dem vel! Når sannheten egentlig er at han er en del av eliten! Det er nettopp det jeg mener med at han er en god tåkefyrste. Det at han kan tåkelegge enhver debatt, gjør han til en stor tryllekunstner og en illusjonist av ypperste klasse. Rett og slett en «utbryterkonge», en som kan vri seg utav enhver situasjon. Ja, jeg pleier å kalle han for selveste «Houdini»! Jens Stoltenberg var da også flink til nettopp dette. Du vet, sønnen til han som alltid hørtes ut som om han hadde fått en pils for mye, Torvald Stoltenberg!

annonse

Reporter: Men hva mener du om FrP, som er en av APs politiske hovedmotstandere?

Les også: Enda mer propaganda fra NRK om klimaet

Rick Røkkesen:

– Ja, her mener jeg så mye, atjeg vet nesten ikke hvor skal jeg begynne. For det første er ikke dette noe parti for oss rike. Det er et parti for folk flest, så derfor stemmer jeg ikke på dem. Jeg ser på meg selv som ganske sjelden og spesiell, så derfor hører jeg hjemme i et politisk parti som taler oss rike og sjeldne menneskers sak. FrP er også, etter mitt syn, altfor prinsippfaste. De er jo imot høye skatter og avgifter, og det har de vært siden partiet ble stiftet i 1973. Tenk å fortsatt kjempe for sin grunnholdning og stå for sine prinsipper? Nei, det er jo bare gammeldags og avleggs å være så prinsippfast! Takke meg til moderne og progressive partier som AP! Arbeiderpartiet ble jo først stiftet som et parti for arbeiderne, men se på dem nå! Nå er de et redskap for oss rike og taler vår sak i ett og alt! Kjempebra, mener nå jeg. Jeg mener også at det er altfor mange damer i lederstillinger i FrP. Ikke misforstå meg, jeger svært glad i damer, men jeg foretrekker å ha dem under meg! (om du skjønner hva jeg mener)?

Reporter: Men hvorfor falt valget på AP, og ikke for eksempel Rødt eller SV?

Rick Røkkesen:

– Jo, det skal jeg si deg. Jeg er jo sosialist, men det er nå engang en viss forskjell på å barbere seg og skjære av seg hodet.  Rødt og SV, vil jo aller helst skjære hodet av oss kapitalister, så derfor var de utelukket å stemme på. Jeg mistenker det at de to partiene vil vel egentlig helst ha giljotin på torget i Oslo! Et sted hvor kapitalistiske hoder kan få rulle fritt! Så alt koker vel ned til at jeg vil ha sosialister i styre og stell, men jeg vil også aller helst beholde hodet mitt!! Derfor ble det Arbeiderpartiet for min del.

Men åh, som tiden flyr! Jeg må skynde meg til Youngstorget. Jeg har lovet å holde en flammende og inspirerende tale om hvor viktig det er å ta vare på vanlige folks arbeidsmiljø, og hvordan fordele alle fellesgodene rettferdig. De fremmøtte er som regel de sedvanlige politisk korrekte akademikerne, og alle velstående mennesker her til lands … iblandet en og annen simpel arbeider ….

Adios!

Reporter: – Da var intervjuet med AP politikeren, Rick Røkkesen over, og som de sier etter ethvert valg:

Shake hands , og ønsk motstanderen all lykke. Selv om en kanskje egentlig ikke mener det.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon