En kvinne ble funnet død og en hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni. En mann er nå siktet for uaktsomt drap og promillekjøring. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Avhørene fortsetter av mannen som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne ble funnet død og en annen hardt skadd i Snartemo i Vest-Agder i juni.

Mannen i 20-årene ble pågrepet hjemme tidlig onsdag morgen og satt avhør i flere timer. Avhørene fortsetter torsdag, ifølge NRK.

– Vi mener vi har sikre bevis og at vi har god oversikt over hva som har skjedd, sier politiadvokat Hellek Rue.

annonse

Den siktede, som kommer fra Vest-Agder, har ikke selv meldt seg til politiet. Han ble innkalt som vitne i saken kort tid etter hendelsen.

Siktedes forsvarer, advokat Berit Therese Knudsen, vil ikke svare på hva mannen har forklart så langt.

– Jeg kan ikke kommentere noe som helst før avhørene er avsluttet, sier hun. Forhåpentligvis skjer dette i ettermiddag, sier advokaten videre.

Mannen vil trolig ikke bli framstilt for varetektsfengsling siden politiet ikke mener det er fare for gjentakelse.

annonse

28 år gamle Daisy Mai Tran fra Frankrike ble funnet død 2. juni på en øde grusvei på Snartemo i Hægebostad kommune. I tillegg ble en kvinne fra Litauen funnet hardt skadd.

Mannen er også siktet for promillekjøring. Politiet mener mannen i beruset tilstand har kjørt på de to kvinnene og stukket fra stedet. Strafferammen er seks års fengsel.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon