Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen i Sloraveien på Fjellhammar i Lørenskog onsdag 31. oktober i fjor. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Anne-Elisabeth Hagens familie vurderer å utlove en dusør for opplysninger som fører til en løsning på forsvinningssaken, skriver VG.

Ifølge avisens opplysninger ble spørsmålet diskutert med politiet så sent som denne uken.

– Dusør har vært tema ved noen anledninger underveis i etterforskningen. Politiet opererer ikke selv med dusør. Det er faktisk en samfunnsplikt å bidra med opplysninger som er av betydning for en etterforskning som denne, sier politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt til VG.

annonse

Han vil ikke si noe om eventuelle konkrete beløp som er diskutert.

Svein Holden, som er bistandsadvokat for Anne-Elisabeth Hagens ektemann Tom Hagen, ønsker ikke å kommentere saken.

68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen i Sloraveien på Fjellhamar i Lørenskog en gang mellom klokka 9.15 og 13.30 onsdag 31. oktober i fjor. Forretningsmannen og milliardæren Tom Hagen kom hjem rundt klokka 13.30 og varslet politiet en drøy halvtime senere.

annonse

Politiet holdt etterforskningen hemmelig, og først 9. januar gikk de offentlig ut med saken. De begrunnet det med grove trusler mot kvinnens liv og helse. Det har blitt fremmet krav om 9 millioner euro i løsepenger betalt i kryptovalutaen monero og fremsatt grove trusler i et brev etterlatt på stedet.

Før sommeren opplyste politiet at de mener Hagen kan være drept, og at bortføringen ble iscenesatt for å skjule drapet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon