Supermåne og total måneformørkelse sett fra Svalbard. Månen kikker ned på oss. Men har vi hatt besøk av utenomjordiske vesener? Hva tror du? Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Denne artikkelen er ganske viktig. Den kan virke triviell til å begynne med men den handler om hvor du tror menneskeheten står i henhold til resten av universet. Det er mye som foregår i disse tider.

Artikkelen handler om utenomjordiske vesener. Aliens. ET. Alf.

Jeg vokste opp med å se Carl Sagans Cosmos og visste at en gammel sivilisasjon i forhold til vår mye yngre jord sikkert kunne besøkt oss, med tanke på enorm tid og teknologi. Det har vært mye anekdoter og tull med UFOer og annet surr, men etter alt å dømme skulle de egentlig ha vært her nå. Men det har ikke vært noe konkret og det virker ganske stille fra de der ute.

annonse

Det kalles Fermi-paradokset. Det er mange hyposerer frem og tilbake og det er lov å spekulere uten å virke konspiratorisk. Det er et helt legitimt spørsmål.

Hva mener du er mest plausibelt? (Jeg sier ikke hva du tror på, for ordet «tro» åpner opp for en trofasthet til noe gammelt som du bygger på personligheten din)

For å sette det enda mer på spissen, la oss si du måtte vedde en million kroner, og om du vant får du ti millioner om du hadde rett. Men om du tapte så var du en million kroner fattigere. Kjempekritisk spørsmål altså.

annonse

Spørsmålet: Er det mest plausibelt at en utenomjordisk sivilisasjon har besøkt jorden noensinne, kanskje de gjør det ennå? Eller ikke? Hva mener du under en klar nattehimmel?

Det er interessant og spennende å vite hva dere mener. Og avstemningen er anonym. Vi vil jo se hva menneskeheten (deg) tenker om dette.

A: Jeg vedder en million på at utenomjordiske har besøkt/besøker oss
B: Jeg vedder en million på at utenomjordiske ikke har besøkt oss noensinne.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon