Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En 40 år gammel mann er alvorlig skadd etter en voldshendelse på Nesøya i Asker natt til søndag. To menn er pågrepet og siktet for volden.

Politiet ble klokken 0.10 kontaktet av en kvinne som sa at mannen hennes hadde blitt utsatt for vold.

Nødetatene rykket ut til stedet hvor de fant mannen med kuttskader, fra det som skal ha vært et glass, i brystet og i hoderegionen. Han ble undersøkt og behandlet på stedet, før han ble kjørt til sykehus av ambulanse.

annonse

Like før klokken 5 søndags morgen opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB at mannen har vært gjennom en operasjon, men at tilstanden er uendret.

– Det er ikke livstruende, men det er selvfølgelig et farlig område på kroppen å bli stukket.

Politiet pågrep først en 38 år gammel mann. Senere ble også en 57-åring pågrepet. Begge mennene er siktet for kroppsskade.

annonse

– Spor på stedet og forklaringer fra vitner gjør at det tyder på at de tre var involvert i et slagsmål, og at det har vært to mot én, sier Gulbrandsen. Politiet kjenner ikke til relasjonen mellom dem.

38-åringen har forklart at det var en slåsskamp mellom ham og fornærmede, og at han brukte et glass til å forsvare seg med.

– Det er ingenting som tyder på at han snakker usant. Men det er for tidlig å si, sier operasjonslederen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon