Bernie Sanders. Foto: Steve Marcus / Las Vegas Sun via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Mens Elizabeth Warren fortsetter å klatre på meningsmålingene, bruker Bernie Sanders anledningen i et intervju med ABC til å fremheve et klart skille mellom hans og Warrens politikk.

I 2018 skal Warren ha uttalt at hun er «kapitalist», under et arrangement som ble arrangert av New England Council, som er en uavhengig næringsorganisasjon.

I den forbindelse kom Sanders med sin uttalelse:

annonse

 – Det er forskjeller mellom Elizabeth og meg selv tror jeg, som du sikkert vet, er hun en kapitalist tvers igjennom. Det er ikke jeg, sa han i et intervju med ABC.

 

Sanders ønsket å fjernet ideen om at han og Warren har «like holdninger», og understreket at han er den eneste demokraten som er villig til å ta opp kampen mot overklassen i USA.

annonse

– Jeg tror jeg er​​ den eneste kandidaten som vil si til den regjerende klassen i dette landet, nok er nok, nok med din grådighet og med din korrupsjon. Vi trenger virkelig forandring i dette landet, sa Sanders.

Uttalelsen kommer på bakgrunn av at Sanders nå ligger bak Warren i kampen om Demokratenes nominasjonsvalg til presidentvalget i 2020.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon