Illustrasjonsbilde. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Stadig færre handler i Oslo sentrum og butikkene forsvinner. I den anledning har Elisabeth Hegstad skrevet et takkebrev til hovedstadens forretninger.

Da saken ble publisert tirsdag, tok den raskt av på sosiale medier. Et døgn senere var den delt av over 3.000 nordmenn. Mange var nok enige i budskapet.

– Kjære butikker og butikkeiere, takk for et langt og lykkelig samliv. Dere har vært elsket, beundret og begjært.

annonse

– Dere var alltid tilstede, rause på oppmerksomhet og tilbud. Noen av dere var litt vel grådige, og noen mindre kravstore. Men dere har alltid muntret opp min hverdag, og deltatt i livets små og store høydepunkter, skriver hun i Nettavisen.

Les også: Bokaktuelle Petter Stordalen liker ikke Resett: – Ett sted går grensen

– Fravær av P-plasser er en direkte årsak

 Videre skriver Hegstad at «bestemødre setter seg ikke på trikken med tunge bæreposer rett før jul».

annonse

– Vi (bestemødre) vil kunne gå inn i en butikk, handle, gå ut, legge varene i bilen, gå videre, inn i neste butikk, handle, legge varene i bilen – også videre. Da ungene var små var trikketuren grei nok hvis man kun skulle kjøpe en is. Men kombinasjonen julehandel og småunger uten bil er ikke å anbefale.

– Oslo-butikkene i sentrum har blitt utilgjengelig for handleglade bestemødre og kvinner med småbarn på slep. Fravær av P-plasser er en direkte årsak til at innkjøpene må gjøres utenfor Oslo sentrum.

– Kjære butikkeier i Oslo sentrum. Jeg vet at det ikke er deres skyld at kundegrunnlaget svikter slik at regnskapet ditt synker hen og butikken går en langsom død i møte. Du har gjort ditt beste i en vanskelig tid.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon