Illustrasjonsbilde. Tidligere leder for Demokratene i Senatet Harry Reid, avbildet 3. april 2018. (AP Foto/Scott Sonner)
annonse
annonse

Den tidligere lederen for Demokratene i Senatet, Harry Reid, har kommet med en sterk advarsel til sine partifeller om ikke å undervurdere Trump i forkant av det amerikanske presidentvalget neste år. 

Fox News rapporterer at Reid kom advarslene i et intervju med tidligere Obama-rådgiver, David Axelrod, på CNN på fredag. Han sa at alle som tror det blir lett å slå Trump tar grundig feil, og kommer til å bli overrasket.

– Trump er en mann med en skare på 40 % trofaste velgere, som kommer til å stemme på ham uansett hva han gjør. Det kommer ikke til å bli lett vinne mot ham. Han kommer til å ha en kampanje basert på visdom og tålmodighet, men det er mulig å slå ham, sa Reid, som trakk seg tilbake fra amerikansk politikk i 2016.

annonse

Les også: Trump klatrer på meningsmålingene, gjør det bedre enn Obama på samme tidspunkt

Veldig smart 

I intervjuet sa også Reid at han pleide å tro at Trump ikke var veldig smart, men at han nå har forandret mening.

annonse

– Jeg sier ikke at han er veldig intellektuell, men mener likevel at han er en veldig, veldig smart mann. Enhver diskusjon som han involverer seg i, skjer på hans premisser, uansett hva det handler om. Man ender alltid opp med å diskutere mot ham, sa han. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon