Illustrasjonsbilde. Spencer Platt/Getty Images/AFP
annonse
annonse

Kontinuerlig får vi forskerrapporter som fastslår klimaendringer. Nesten hver gang fremlegges disse som alarmerende i sin form og innhold. Klodens utvikling spås nær katastrofal av forskerne, her inkludert av FN. Direkte eller indirekte forutsettes at klimaendringene er menneskeskapte.

Hva er forskernes mandat? Inkluderer mandatet bedømmelse av klimaendringen som menneskeskapte eller ikke? Forskeres objektive oppgave bør vel ganske enkelt være å rapportere klimaets endringer og tilstand, eller hva? At klimaet kontinuerlig endrer seg vet vi jo, dette trenger vi ikke forskere for å fastslå! Endringene er der konstant, hvert eneste sekund. Slik har det alltid vært og vil alltid være!

Les også: Klimaungdom håper på fredspris til Greta Thunberg

annonse

Man kan derfor trolig med rett hevde at forskerne går ut over sitt mandat. Det samme gjelder den reaksjonære organisasjonen FN. Begge synes å ha som hovedmål, med alle midler og helt uten objektiv selvrespekt, å fremme sin egen eksistensberettigelse og politiske verdier. Eller rette sagt, mangel på slike.

Selv forskernes opprinnelige mandat, rapportering av klimaets endringer, er jo ikke entydig i innhold. Stadig flere forskere, med minst like stor meningsberettigelse som flertallet av dem, stiller nå spørsmål ved den eventuelle menneskeskapte delen av endringene. Allikevel kaster FN seg ukritisk på flertallets linje. Kan det være politikk som ligger bak og ikke objektiv forskning? At verdens politiske toppledere også underkaster seg en  16-årings følelsesbaserte fanatisme gjør jo det hele absurd! Hva i all verden kan en 16-ring forstå og vite om vår klodes tilstand og utvikling? Dette er det virkelig grunn til å spørre de  politikerne om! Det samme gjelder de som, i fullt alvor, foreslo barnet som kandidat til Nobels fredspris! Det er, ganske enkelt, ikke til å tro.

Hvor sterk kan en motebølge bli? Så sterk at den får ødeleggende effekt på vår verdens utvikling og fremtid? Såkalt ansvarlige voksne politikere; det er på høy tid dere stiller dere selv dette spørsmålet. Er dere fortsatt i tvil om det eneste rette svaret, av hensyn til oss alle, finn annet å gjøre før det er for sent!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon