Sarah C.J. Willand fra TV 2 kåres til årets kvinnelige medieleder under et arrangement i Schibsted i Oslo onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

TV 2s organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand er kåret til årets kvinnelige medieleder, skriver Medier24.

– Jeg er stolt av å stikke av gårde med den prisen i den konkurransen, og jeg er kanskje enda mer stolt av å stå her som TV 2-direktør. For den omstillingen vi har stått i, den har vært tøff, sier Willand til nettstedet etter prisutdelingen.

Prisutdeler Helje Solberg understreket at Willand har stått i stormen, jobbet for flere kvinnelige ledere og levert sterkt.

annonse

Willand slo Schibsteds Siv Juvik og redaktør Guri Jortveit i Arbeidets Rett. Willand kom fra Egmont i 2015 og har de siste årene sittet i TV 2s ledelse.

Prisen for årets kvinnelige medieledertalent gikk til Grethe Wiig Samdal, som er leder for brukermarked i Bergens Tidende.

Utdelingen skjedde under Medienettverkets høstmøte.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon