Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En 22 år gammel mann erkjenner at han forsøkte å ta livet av en 16 år gammel gutt i Sandnes lørdag 14. september, skriver Stavanger Aftenblad.

Tirsdag ble siktede fengslet i fire nye uker. I vurderingen av fengslingsspørsmålet har retten «lagt særlig vekt på at siktede har erkjent straffskyld i henhold til siktelsen», skriver Stavanger Aftenblad.

22-åringen har ingen tilknytning til Norge og han har allerede mottatt forhåndsvarsel om utvisning. Derfor mener Stavanger tingrett at det er reell fare at mannen vil forsøke å unndra seg straff om han løslates fra varetekt.

annonse

Det er fortsatt en del vitneavhør som gjenstår, samt innhenting og gjennomgang av tekniske spor i den videre etterforskningen.

Knivstikkingen ble filmet og spredd på sosiale medier. Politiadvokat og påtaleansvarlig jurist Cathrine Tanberg mener at politiet har klart å stanse spredningen av filmen. Det var tilfeldige som var ved rutebilstasjonen i Sandnes, som filmet hendelsen.

– Så vidt vi er kjent, er filmen nå borte Så vidt vi er kjent med, er filmen nå borte fra nettet. Vi har også fått filmen av personene som filmet, sier Tanberg til avisen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon