Illustrasjonsbilde, Union Jack foran Big Ben.(AP Photo/Alastair Grant)
annonse
annonse

Storbritannias statsminister Boris Johnson forventes å be EU-lederne utelukke en ytterligere forsinkelse av brexit, ifølge BBCs politiske redaktør.

– En kilde nær statsministeren sier Johnson vil be lederne om å utelukke en ytterligere utsettelse – det forventes at han vil be EU-lederne klargjøre at det enten er denne nye avtalen eller ingen avtale, men ingen utsettelse, skriver BBCs politiske redaktør Laura Kuenssberg på Twitter.

EU og Storbritannia er enige om en ny brexitavtale. Den nye avtaleteksten ble ferdig onsdag kveld og fikk den endelige godkjenningen i en telefonsamtale mellom Johnson og EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker torsdag formiddag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon