Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Fem gutter i tenårene er innbrakt til politiets sentralarrest, mistenkt for å ha ramponert en pizzarestaurant på Carl Berners plass i Oslo.

– Fem maskerte personer kom inn i restauranten. De utøvde skadeverk og fremsatte trusler før de løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeset i Oslo politidistrikt til NTB.

Han opplyser at noen vinduer i restauranten ble knust, og at de maskerte personene brukte en hammer.

annonse

Ved 19.20-tiden stanset politiet fem gutter i tenårene på Linderud i Oslo som de mistenker at har noe med ramponeringen å gjøre. Operasjonslederen beskriver personene, som ble innbrakt til sentralarresten, som forholdsvis unge gutter i tenårene.

Engeset bekrefter at det er den samme pizzarestauranten som ble ramponert 7. oktober, som nå igjen ble utsatt for hærverk.

Les også: Pizzeria ble knust av gjeng, men VG skriver ikke om beskyttelsespenger som mulig motiv 

På spørsmål om de to tilfellene har noen sammenheng, svarer operasjonslederen at han ikke ønsker å spekulere rundt den hendelsen.

annonse

Torsdag kveld var pizzastedet sperret av, politiet gjennomførte avhør av vitner og fornærmede, og det ble gjennomført kriminaltekniske undersøkelser.

Politiet fikk melding om hendelsen ved 18-tiden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon