Demonstrant fra Extinction Rebellion rives ned av taket av en T-banevogn. Skjermdump fra video/Twitter
annonse

Extinction Rebellion har med sine aksjoner lammet London-trafikken i ukesvis. Enkelte briter har fått nok av kaoset.

Aksjonister har sperret for biltrafikk, flydd droner over flyplasser for å stanse flytrafikken, og forstyrret togtrafikken og T-banen ved blant annet å lime seg fast til tog.

Til tross for at politiet i London har innlagt forbud mot slike demonstrasjoner, fortsatte klimaaktivistene sine aksjoner om morgenen torsdag 17. oktober.

annonse

Les også: Extinction Rebellion bruker dieselaggregat og spiser på McDonald’s

Torsdag morgen klatret to demonstranter opp på en T-banevogn på Canning Town i Øst-London, og skapte problemer for hundrevis av pendlere på vei til jobb, skriver Daily Mail. Mellom seg holdt de en plakat med teksten: «Business as usual = Death».

Rasende pendlere reagerte med buing og tilrop, før situasjonen utartet. På filmen kan vi se hvordan noen først kaster en kaffekopp på en av demonstrantene. Deretter blir demonstranten revet ned på perrongen, hvor han tilsynelatende angripes med slag og spark.

Sikkerhetsvakter kommer raskt til stedet og får stanset volden, enkelte passasjerer forsøker også å roe ned den rasende folkemengden.

Det ser ut som at deler av den britiske befolkningen snart har fått nok av aksjonene i regi av Extinction Rebellion. Du kan se en kort film av hendelsen nedenfor.

annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.