- Resett - https://resett.no -

Rasende britiske pendlere angrep klimaaktivister

Extinction Rebellion har med sine aksjoner lammet London-trafikken i ukesvis. Enkelte briter har fått nok av kaoset.

Aksjonister har sperret for biltrafikk, flydd droner over flyplasser for å stanse flytrafikken, og forstyrret togtrafikken og T-banen ved blant annet å lime seg fast til tog.

Til tross for at politiet i London har innlagt forbud mot slike demonstrasjoner, fortsatte klimaaktivistene sine aksjoner om morgenen torsdag 17. oktober.

annonse

Les også: Extinction Rebellion bruker dieselaggregat og spiser på McDonald’s [1]

Torsdag morgen klatret to demonstranter opp på en T-banevogn på Canning Town i Øst-London, og skapte problemer for hundrevis av pendlere på vei til jobb, skriver Daily Mail [2]. Mellom seg holdt de en plakat med teksten: «Business as usual = Death».

Rasende pendlere reagerte med buing og tilrop, før situasjonen utartet. På filmen kan vi se hvordan noen først kaster en kaffekopp på en av demonstrantene. Deretter blir demonstranten revet ned på perrongen, hvor han tilsynelatende angripes med slag og spark.

annonse
[3]

Sikkerhetsvakter kommer raskt til stedet og får stanset volden, enkelte passasjerer forsøker også å roe ned den rasende folkemengden.

Det ser ut som at deler av den britiske befolkningen snart har fått nok av aksjonene i regi av Extinction Rebellion. Du kan se en kort film av hendelsen nedenfor.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474