Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Politiet undersøker en bygård i Oslo, der en beboer varslet om blod i oppgangen og en skadd, eldre person torsdag kveld. Personen husker ikke hva som skjedde.

Politiet i Oslo fikk inn meldingen fra beboeren i bygården på Majorstuen klokka 23 torsdag, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling til NTB.

– Vedkommende hadde observert en del blod i oppgangen og så deretter en tilsynelatende skadd person i en leilighet, og han trakk seg derfor tilbake og kontaktet oss. Vi rykket ut med ambulanse og patruljer og fant en skadd, eldre person i leiligheten. Ved kommende husker ikke hva som har skjedd, sier Jøkling.

annonse

Den tilskadekomne ble kjørt legevakt for behandling, og litt etter midnatt melder politiet at det kan se ut som om skadene kan skyldes en mulig kombinasjon av sykdom og et uhell.

– Vi har derfor så langt ingen mistanker om noe kriminelt, men foretar ytterligere undersøkelser før vi avslutter på adressen, opplyser politiet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.