Richie Greenberg. Foto: Skjermdump.
annonse
annonse

Liberal politikk i San Francisco forverrer Californias «hjemløshet-krise» og tvinger lokale innbyggere ut av byen, mener tidligere borgermesterkandidat.

Republikaneren Richie Greenberg kom med kommentarene på TV-programmet «Fox & Friends» på torsdag. Han mener at lokalregjeringen har beveget seg lenger og lenger mot venstre – og sosialistiske idealer – i løpet av de siste årene. Som et resultat av utviklingen har antallet hjemløse i byen eksplodert.

– Det er bare en tragedie nå, men det er ikke noe nytt. Dette er klassisk San Francisco – hvor de undertrykte blir feiret og skjemt bort, sa han.

annonse

– Litt etter litt, ser vi at ordensmakten forsvinner, og normen har nå blitt at hjemløse, narkomane og psykisk syke streifer rundt i gatene, la han til.

Frivillige organisasjoner

Greenberg ser på frivillige organisasjoner i byen som hovedansvarlige for den negative utviklingen. Disse organisasjonene får hundrevis av millioner av dollar av lokale myndigheter i året for å hjelpe hjemløse i byen.

Den tidligere borgermesterkandidaten mener at denne ordningen fører til at flere hjemløse fra andre steder i USA velger å flytte til San Francisco.

annonse

– Hvordan kan det være at antall hjemløse i byen går opp år etter år – selv etter at lokale myndigheter har kastet hundrevis av milliarder etter dem i budsjettet? Det er fordi hjemløse flytter fra andre stater, fra andre byer, for å dra nytte av den liberale politikken i San Francisco, konkluderte han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon