- Resett - https://resett.no -

Video: Innvandrergjeng mishandlet svensk gutt ved videregående skole

Nok en hendelse der en enslig gutt er utsatt for mishandling av en større gjeng ryster vårt naboland i øst.

Nettavisen Samhällsnytt [1] har vært i kontakt med politiet for å få mer informasjon om hendelsen, som inntraff ved 13-tiden tirsdag denne uken ved en videregående skole i Värnamo i Småland. Politiet har bekreftet at de har vært på stedet, og at det er opprettet en anmeldelse vedrørende mishandling.

Les også: Video: Svensk gutt brutalt mishandlet av innvandrergjeng [2]

annonse

Bakgrunn

Det 16 år gamle offeret forteller at bakgrunnen for mishandlingen var at en av gjerningsmennene var involvert i en hendelse der han fornedret en av offerets slektninger. Av den grunn oppsøkte offeret denne gjerningsmannen, for å prate om denne fornedrelsen.

Gjerningsmannen, som ifølge politiet er i 20-årsalderen, svarte med å omringe den 16 år gamle gutten sammen med et titalls andre personer, for deretter å utsette ham for voldelig mishandling. Andre i gjengen moret seg med å filme opptrinnet.

annonse

Utrygghet

Den mishandlede svenske gutten har slått fast overfor Samhällsnytt at gutter og menn fra innvandrertette bydeler skaper truende situasjoner i hans skolemiljø.

Det er bare tre uker siden den samme videregående skolen i Småland ble omtalt i mediene [3], også denne gangen for uroligheter. Skoleledelsen hadde da sett seg nødt til å hyre inn patruljerende vektere for å opprettholde tryggheten på skolens område.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474