Hva som helst kan skje på Halloween. Pixabay. Foto: kellepics
annonse
annonse

Gjestekommentator i Bergens Tidende langer ut mot Frp, og er bekymret for at Norge blir «snikamerikanisert».

Irene Kinunda Afriyie har tidligere etterlyst flere «mørke kvinner» som jobber i bank. Hun har også skrevet om rasisme i Norge.

Nå langer hun ut mot de som er bekymret for at Norge blir utsatt for snikislamisering.

annonse

– Hvorfor snakker vi bare om snikislamisering? Er dét den eneste trusselen mot norsk kulturarv? spør hun retorisk.

BT-kommentator Irene Kinunda Afriyie. Skjermbilde Youtube.

– Norsk kultur kan være i fare, men det skyldes ikke innvandring eller snikislamisering. Det skyldes en myk amerikanisering av Norge som har skjedd over mange år.

– Amerikansk kultur som halloween, babyshower, valentine og black friday er nå blitt del av den norske kulturen. Norske tv-kanaler er fulle av amerikanske programmer. Det er serier, filmer og reality-tv, og dette påvirker folk i Norge på alle måter, skriver hun.

annonse

Skribenten langer også ut mot Frp og omtaler blant annet partileder Siv Jensen som en «dronning».

– De siste ti årene har Frp-dronningen Siv Jensen og hennes følgere vært bekymret for snikislamisering av Norge. Ifølge Frp-erne er det slik at om Norge godtar at personer nekter å håndhilse på det motsatte kjønn – ja, da er det snikislamisering og likestilling i revers, skriver hun og legger til at hun ikke forstår hvordan folk kan være bekymret for islamisering av Norge.

Kebab

Avslutningsvis påstår hun også at kebab er blitt «typisk norsk».

– Taco, Grandiosa og kebab er blitt typisk norsk. Men av alle land har USA en helt spesiell plass, og det påvirker Norge både politisk og kulturelt, skriver hun før hun forsetter skytset mot USA.

– Det lover ikke godt nå, når norsk politikk begynner å likne mer og mer på den amerikanske. Vi har nå politikere som innbyr til mindre toleranse og splitter befolkningen. Det blir spennende å se, hva skjer når Norge arver debattklimaet eller privatiseringskulturen fra USA.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon