Statsminister Erna Solberg (H) og leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
annonse
annonse

Det er ikke stortinget, det er ikke regjeringen og det er ikke byråkratiet. Våre ansvarlige myndigheter arbeider for seg selv, ikke landet.

Og de er unødig mange og de tar seg meget godt betalt. Dette blir stadig mer tydelig, spesielt med hensyn til den vår gradvise snik-underlegning av EU som har skjedd uavbrutt siden folket i andre avstemning i 1994 sa Nei til unionen.

Senest søkes nå sågar vårt jernbanesystem underlagt EUs byråkrater. Tidligere i år ble Støre og Solberg «på kammerset» enige om å avstå norsk produsert energi (Acer-avtalen) til diktat under EU – vårt kanskje viktigste arvesølv. Hvorfra fikk de mandatet?

annonse

Les også: Oslo tingrett avviser ACER-søksmål mot staten: – Jeg er ekstremt skuffet

Men EØS-avtalen, den misbrukes stadig som politikernes bakvei inn i EU, som vi følgelig må helt ut av. Heldigvis ser vi at fagforbundene protesterer og senest at Fellesforbundet nå vil ha avstemning om EØS. Fordi, bemerkelsesverdig, en uformell storkoalisjon eksisterer, nemlig mellom Ap og Høyre med her tenkes denne av folket ikke godkjente EU politikken.

Hans Rustad i Document.no sier det slik: «Så mye respekt har de for folkeavstemninger. Men også her har de tatt etter EU: Hvis valget går dem imot, utlyser de et nytt, det vil si Ap og Høyre har ignorert folkeviljen».

annonse

Dersom en folkeavstemning ble avholdt om innvandring etter all den uhygge og de svære kostnader vi nå ser forbundet med en tilnærmet umulig integrering av muslimer, er jeg personlig ikke i tvil om at politikerne ville måtte legge kursen tvert om. Jonas Gahr Støre, uansvarlig og på vegne av Ap, lovet oss langt tidligere et lykkelig multikulturelt fellesskap og en vellykket integrering. Den utlovede lykken uteblir fremdeles. Og utgiftene påløper stadig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon