Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

I helgen ble det registrert 11 voldshendelser i Oslo som framstår som uprovosert. Til sammen er 16 personer pågrepet, opplyser politiet.

De pågrepne er i aldersspennet fra 16 til 30 år, opplyser politiet i en pressemelding mandag ettermiddag.

Fra før er det kjent at fem tenåringer, alle under 18 år, ble pågrepet etter en voldsepisode i Slemdalsveien natt til søndag. De skal avhøres mandag.

annonse

Flere av de pågrepne er kjent av politiet fra tidligere, mens noen av dem ikke er registrert med straffbare forhold tidligere.

– Per nå ser vi ingen sammenheng mellom sakene. Videre etterforskning må avklare mer om omstendigheter og eventuelle motiv, sier politiet.

Mandag møttes justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp), Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og Oslos politimester Beate Gangås for å diskutere ungdomskriminaliteten i Oslo.

annonse

I en ny hendelse mandag formiddag ble en 17 år gammel gutt slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en annen 17-åring og utelukker ikke flere pågripelser.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon