Fredrik Græsvik hevder Donald Trump er blitt upopulær. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Kan det hende at Donald Trump kun har noen få uker igjen i Det hvite hus?

Det er et spørsmål som TV 2-journalist Fredrik Græsvik påstår at «mange» lurer på. USA-korrespondenten hevder også at republikanere begynner å vende den amerikanske presidenten ryggen.

– Mange spør om han kan vinne valget i 2020. Stadig flere spør om han er president ut 2019. Republikanerne er i ferd med å snu seg mot ham, skriver Græsvik på Twitter.

annonse

Flere i kommentarfeltet stusset på Twitter-meldingen.

– Hvilket ekkokammer må jeg oppsøke for å få inntrykk av at Trump ikke blir gjenvalgt? Er det visse mantra jeg bør gjenta for meg selv for å lettere tro på det?, spurte en person.

annonse

– Alle meningsmålinger, også de som Fox betaler, viser at han taper neste valg. Du må gjerne mislike både det og at han kanskje forsvinner før 2021. Men du sliter nok mest med oppdateringsproblemer. Det er ditt problem, svarte Græsvik.

Trekker fulle hus

Presidenten har holdt valgmøter i flere byer og det har vært smekkfullt alle steder. Det har også vært flere titalls tusen som har stått utenfor valgmøtene og følgt presidentens taler på storskjerm ettersom de ikke har fått plass.

I en ny måling utført av Rasmussen har også presidenten fått 50% approval rate fra sine velgere, noe som Trump tvitret om for et par dager siden.

Russisk spion

Fredrik Græsvik har vært USA-korrespondent for TV 2 helt siden Trump ble president i 2016, og har brukt store deler av tiden på å tvitre om 73-åringen.

annonse

Han har også skrevet korrespondantbrev der han har antydet at Trump er en russisk spion.

– New York Times kunne nylig avsløre at da Trump sparket FBI-sjef James Comey våren 2017, ble det åpnet en etterforskning som så på mulighetene for at Trump jobbet på vegne av Russland.

– Den amerikanske presidenten ble mistenkt for å kunne være en russisk agent. Det høres ut som en konspirasjonsteori for vill til å tro på. Men det er på det rene at Trump har et helt spesielt forhold til president Vladimir Putin, skrev Græsvik tidligere i år før Mueller-rapporten ble klar.

Mueller-rapporten fant imidlertid ingen bevis for at Donald Trump hadde samarbeid med Russland om å vinne presidentvalget i 2016.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon