Aina Stenersen, Oslo FrP. Foto: Maria Zähler
annonse

Den profilerte Oslo-politikeren Aina Stenersen er tildelt et tungt verv i bystyret i hovedstaden. Nå bekymrer hun seg for den radikale profilen i det rødgrønne byrådets nye politikk.

Aina Stenersen var Fremskrittspartiets listetopp ved det nylige kommunevalget i Oslo, og er et kjent fjes for den som har fulgt med i hovedstadspolitikken de siste årene. Nå er hun blitt tildelt et tungt verv, og blir leder i helse- og sosialkomiteen i bystyret. 

– Dette har jeg brent for lenge. Jeg er veldig opptatt av helse- og sosialpolitikk, for å øke valgfriheten og mangfoldet, samt brukernes innflytelse. Det trengs mer en noen gang med det røde byrådet vi har, sier Stenersen til Resett.

annonse

– Ap gjorde et veldig dårlig kommunevalg og mistet mange representanter i bystyret, så den eneste grunnen til at det fortsatt er rødgrønt styre i Oslo er MDG. Nå har Ap gitt fra seg finansbyråden. Det er helt tydelig at det nå er MDG som styrer denne byen, slår Frp-politikeren fast.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang. Ikke abonnent? Les mer her.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.