Aina Stenersen, Oslo FrP. Foto: Maria Zähler
annonse
annonse

Den profilerte Oslo-politikeren Aina Stenersen er tildelt et tungt verv i bystyret i hovedstaden. Nå bekymrer hun seg for den radikale profilen i det rødgrønne byrådets nye politikk.

Aina Stenersen var Fremskrittspartiets listetopp ved det nylige kommunevalget i Oslo, og er et kjent fjes for den som har fulgt med i hovedstadspolitikken de siste årene. Nå er hun blitt tildelt et tungt verv, og blir leder i helse- og sosialkomiteen i bystyret. 

– Dette har jeg brent for lenge. Jeg er veldig opptatt av helse- og sosialpolitikk, for å øke valgfriheten og mangfoldet, samt brukernes innflytelse. Det trengs mer en noen gang med det røde byrådet vi har, sier Stenersen til Resett.

annonse

– Ap gjorde et veldig dårlig kommunevalg og mistet mange representanter i bystyret, så den eneste grunnen til at det fortsatt er rødgrønt styre i Oslo er MDG. Nå har Ap gitt fra seg finansbyråden. Det er helt tydelig at det nå er MDG som styrer denne byen, slår Frp-politikeren fast.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse