- Resett - https://resett.no -

Aina Stenersen (Frp) om Oslos nye byrådsplattform: – Det er tydelig at det nå er MDG som styrer denne byen

Den profilerte Oslo-politikeren Aina Stenersen er tildelt et tungt verv i bystyret i hovedstaden. Nå bekymrer hun seg for den radikale profilen i det rødgrønne byrådets nye politikk.

Aina Stenersen var Fremskrittspartiets listetopp ved det nylige kommunevalget i Oslo, og er et kjent fjes for den som har fulgt med i hovedstadspolitikken de siste årene. Nå er hun blitt tildelt et tungt verv, og blir leder i helse- og sosialkomiteen i bystyret. 

– Dette har jeg brent for lenge. Jeg er veldig opptatt av helse- og sosialpolitikk, for å øke valgfriheten og mangfoldet, samt brukernes innflytelse. Det trengs mer en noen gang med det røde byrådet vi har, sier Stenersen til Resett.

annonse

– Ap gjorde et veldig dårlig kommunevalg og mistet mange representanter i bystyret, så den eneste grunnen til at det fortsatt er rødgrønt styre i Oslo er MDG. Nå har Ap gitt fra seg finansbyråden. Det er helt tydelig at det nå er MDG som styrer denne byen, slår Frp-politikeren fast.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her. [1]

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474