Erna Solberg tar et selvportrett med den utvidede regjering etter gruppefotograferingen i regjeringens representasjonsbolig. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
annonse
annonse

Kriminelle gjenger av utenlandsk opprinnelse får herje som de vil. De raner, voldtar, utøver vold av groveste sort, setter biler i brann og blir sjelden eller aldri tiltalt eller dømt.

Politiet står maktesløse og påtalemyndighetene mangler hjemmel. Ofrene og deres familier sitter igjen med enorme og ubotelige skader. Vi kan ikke ferdes trygt i våre gater.

Feige og ansvarsløse politikere og myndighetspersoner bagatelliserer, omskriver de faktiske forhold og fraskriver seg ansvaret for et problem de selv har bidratt til å skape.

annonse

Virkelighetsfjerne sosionomer skylder på storsamfunnet, foreskriver flere ungdomsklubber, velferdsordninger og det de kaller «individuelt skreddersydde opplegg».

Les også: Kallmyr om Oslo-volden: – Fattigdom er ingen unnskyldning

Men hva er det egentlig som skjer? Dette er jo ikke ungdommer som tilfeldigvis bare er ute for å more seg litt på lørdagskvelden, omtrent som når vi gikk på epleslang i naboens hage?

annonse

Nei, dette er med få unntak målrettet grov vold. Media kaller det kroppskrenkelse, men det er i realiteten vold av groveste sort.

Volden beskrives som tilfeldig, men er i mange tilfeller systematisk rettet mot etniske norske ungdommer. Og den utføres av organiserte gjenger av utenlandsk opprinnelse. Det er norske barn som ranes. Og det er norske kvinner som voldtas, ikke kvinner med fremmedkulturell bakgrunn.

De opererer i flokk. Det er klanmentaliteten som gjelder, ikke vestlig moralkodeks om «fair play». De er gjerne 8-10 stykker som går på en enslig norsk ungdom, ofte med kniv og ofte med fatale følger.

Les også: «Erik» utviklet PTSD av å vokse opp i Groruddalen – norske gutter utsettes for rasistisk vold på Oslo øst

Det er på høy tid problemet beskrives for det det er. Dette er ikke bare tilfeldig blind vold. I mange tilfeller er det organisert, målrettet og rasistisk motivert og grov vold.

Utviklingen i den etniske gjengvolden i Oslo er oppsiktsvekkende, men ikke uventet. Det er det samme som skjer i stadig større omfang i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Sverige, Danmark og ellers i Europa. Det følger i kjølvannet av innvandringen.

annonse

Det verste er imidlertid at disse alvorlige overgrepene mot våre barn, våre ungdommer og våre kvinner bortforklares og søkes bagatellisert av våre folkevalgte, av myndighetspersoner og av media.

En kan jo forestille hva som ville skjedd dersom det var norske ungdomsgjenger som systematisk gikk etter enslige innvandrerungdom.

Les også: Tenåring slått og ranet i Oslo – fire tenåringer pågrepet

Mot slikt hjelper det ikke med flere natteravner, flere ungdomsklubber og utvidede fritidstilbud. Her må det sterkere lut til. Det er noe enhver idiot må kunne forstå.

Gjentakelseskriminelle ungdommer må bort fra gata. Det kan ikke være slik at 18-åringer slipper unna så grov kriminalitet som det er snakk om her uten at det overhodet får konsekvenser.

Rettsstaten må tilpasse seg storsamfunnets almene rettsoppfatning og ikke omvendt. Og den er det ikke opp til urealistiske sosionomer med et utopisk samfunnssyn å definere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon