annonse
annonse

Det er en generell oppfattelse at det å være konservativ handler om å være anti-immigrasjon, religiøs fanatiker (oftest kristen), kvinneundertrykkende, høyreekstremist og en generelt for nynazistisk ideologi.

Det er i hvert fall det media og politiske motstandere selger det inn som for å skremme folk fra å høre andres meninger.

 Jeg vokste opp med trang økonomi i ett utsatt område hvor den liberale politikken på egenhånd bidro til falleferdige områder, fattigdom og utbredt kriminalitet.
Områder som ble omgjort til dumpingplasser for sosialklienter og dem som myndighetene ikke lenger «gidder» å ta ansvar for.

annonse

Det er vel lettere å samle disse gruppene i ett område slik at sosialistiske politikere i fred kan fortsette å villede velgere som ikke ser dette på daglig basis?

 «Det vi ikke ser skjer ikke»

Som en kvinne med røtter fra arbeiderklassen lærte jeg tidlig hva hardt arbeid og innsats kunne lede til. Min bakgrunn hindret aldri meg i å gjøre hva jeg ønsket, hvis jeg ønsket det, og jeg var villig til å jobbe for det.  Noe som gjør mange på venstresiden ukomfortable å høre. For hvilke unnskyldninger skal de komme med på mine vegne når de ikke kan skylde på diskriminering mot kvinner eller sosialøkonomisk bakgrunn?

annonse

«Nei, her må det nok være hudfargen hennes som har spilt inn», har jeg fått høre ett hundretalls ganger.

Les også: En dyster herremiddag på Frogner

I dagens samfunn er media, skoler og politikere, besatt av å skape ett samfunn med ofre som på ingen måte er ansvarlige for sine egne handlinger eller manglende suksess i livet. Spesielt ikke kvinner. Vi er mer opptatt av retorikk enn politikk, noe som kun viser hvor manglende det politiske ansvaret har blitt i Norge.
Unnskyld til alle venstreorienterte som blir såret av dette, men jeg er ikke ett offer, kun ett produkt av mine egen innsats.

Definisjonen av «konservativ» på Wikipedia.no er:

«Konservatisme er en politisk og sosial filosofi innen vestlig idétradisjon som bygger på det bestående samfunn, på «respekten for tradisjon, for den visdom og kyndighet som ligger i nedarvet tro og tenkemåte, sed og skikk, lover og institusjoner.»

Er ikke dette noe alle land og deres innbyggere prøver å leve etter? Bortsett fra i den vestlige verden.

Denne definisjonen har venstresiden omdøpt til høyreekstremisme og svartelistet dem som støtter dette tankesettet som «brunbeiset», og som skal trues med å bli utstøtt av samfunnet hvis vi ytrer våre meninger i det offentlige rom.
Det er vel den eneste måten de kan ta tilbake tronen på uten utfordringer.
(Hvorfor får det meg til å tenke på kommunisme?)

Vi ser på daglig basis at dette er ord og beskrivelser som kastes etter dem som ikke er enig i venstresidens politikk. Når de ikke kan argumentere for sitt politiske standpunkt, eller noe så enkelt som når noen viser til historiske resultater av politikken de prøver å føre i dag, Les: Stalin, Lenin, Sovjetunionen og Mao. Bare for å nevne noen få.

annonse

Dette har med medias agenda i ryggen, blitt sosialt akseptert og ikke minst den politiske normen.

Det farlige med denne aggressive forfølgelsen og propagandaen mot politiske motstandere er noe som har blitt veldig synlig i USA.

Ett demokratisk, vestlig land med stor kjærlighet for ytringsfriheten, hvor konservative blir truet på gaten og utsatt for vold hvis de støtter en folkevalgt president. Selv ungdommer blir utsatt for denne aggresjonen, noe som blir dokumenter på youtube og hyllet i kommentarfelt.

Konservative talere som blir truet av demonstranter når de holder arrangement på universiteter og blir møtt med vold. Dette spesielt av den beryktede terrororganisasjonen ANTIFA som har fått en oppgave; å bruke vold mot Trump supportere. Dette er noe de liberale politikere nekter å fordømme. Noen av dem har gått så langt som til å oppfordre til trakassering av støttespillerene til Trump.

Jeg sier selvfølgelig ikke at vi har disse tilstandene i Norge, men det første steget er å innskrenke ytringsfriheten til dem som ikke deler ditt politiske synspunkt. Å skape en oss-mot-dem mentalitet, for så å skylde på «brunbeistene» som skaper splittelser og hat i samfunnet. Resultatet av dette endrer ikke folks meninger eller standpunkt. Det stanser kun debatten som kan føre til enigheter. Frustrasjon vil spres, misnøyen vil øke og avstanden i folket vil bli mer markant enn hva vi ser i dag.

Men er det egentlig så farlig, så lenge vi kan anklage de konservative for å være de aggressive og ufølsomme?

Les også: Klimacaset: Slik diskrediterer NRK folk og synspunkter de ikke liker (+)

 Jeg er en stolt konservativ fordi jeg vil kjempe for din rett til å si hva du vil uten trusler om forfølgelse og fengselsstraff. Så lenge du ikke truer eller oppfordrer til vold.
Dette til tross for at konservative får majoriteten av hat og trusler.

Jeg er en stolt konservativ fordi jeg ikke er ett profesjonelt offer som kan brukes av media og politikere for å promotere deres egen agenda.

Jeg er en stolt konservativ fordi jeg ønsker å se Norge og nordmenn finne tilbake til nasjonalismen, patriotismen, stoltheten og verdiene som er årsaken til at landet vårt er ett av de beste å bo i.

Jeg er en stolt konservativ fordi jeg tror på den vestlige kulturen som en sterk kultur full av nye og moderne ideer som kan lede oss fremover til enda større tider.

annonse

Jeg er en stolt konservativ fordi jeg ønsker at alle skal ta ett ansvar for sitt eget liv fremfor å forvente at alle andre skal gjøre det for deg.

Jeg er en stolt konservativ fordi jeg sier høyt at jeg vil beholde kulturarven min, og jeg er ikke redd for beskyldninger om høyreekstremister og nynazisme.

Så her er jeg. En konservativ som har kommet ut av det liberale skapet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon