Audun Lysbakken og Karin Andersen går til angrep på norske menn som finner kjærligheten i Asia. Foto: NTB/NRK TV.
annonse
annonse

Audun Lysbakken og Karin Andersen går til angrep på norske menn etter NRK-reportasje.

NRK har laget en ny sak der det påstås at «utenlandske kvinner leveres på døra til krisesenteret, når norske menn er ferdig med dem».

I artikkelen blir det oppgitt at det dreier seg om kvinner fra Thailand og Fillipinene.

annonse

«Kvinnene loves gjerne et liv med gull og grønne skoger i Norge. Klienter fra Thailand og Filippinene er spesielt høyt representert», skriver NRK.

På sosiale medier raser SVs stortingsrepresentant Karin Andersen (SV), som krever «nye tiltak for å stoppe mennene».

– Kvinnesyn fra helvetet fra norske menn. Stopp dette og vern kvinner fra å bli utnyttet slik. Hvorfor skal en noen få hente flere, når en leverer kvinnene på krisesenter når en går lei? umulig å godta.

annonse

– Her må det til nye tiltak for å stoppe disse mennene som utnytter fattige kvinner og kaster dem fra seg når de kjeder seg, skriver SV-politikeren.

Les også: Karin Andersen mener den norske regjeringen er «for norsk»

SVs partileder Audun Lysbakken er enig med Andersen og gir twitter-meldingene tommelen opp.

– Fy faen, for en skam, er Lysbakkens reaksjon.

Ingen reportasjer om muslimske kvinner

annonse

Hvert år reiser titusener til Asia og det er blitt stadig mer populært for nordmenn å finne kjærligheten i ferieparadis som Thailand og Fillipinene. Hvor mange som ender opp i situasjoner som NRK beskriver, sier statskanalen ingenting om.

Ifølge UDI har 2 818 personer kommet til Norge for å bo sammen med sin norske eller nordiske partner. Dette blir også opplyst i NRK-artikkelen, men det er ingen informasjon fra statskanalen om hvor mange av disse kvinnene som har havnet på krisesenter.

Avslutningsvis i NRK-artikkelen blir det foreslått å stramme inn regelverket. Ønsker du å ta med din kone til Norge på familiegjenforening koster det over 10 000 kroner bare for å søke. Dette er ofte ti-15 ganger høyere enn hva det koster i andre land.

Asylsøkere og flyktninger slipper til sammenlikning inn gratis.

Les også: En ung kvinne vitner om et forsøk på æresdrap – hvorfor er norske medier tause?

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon