Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at en 30 år gammel mann fra Oslo ble knivstukket i Lillestrøm torsdag kveld.

– Siktede fremstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett lørdag, sier politiadvokat Kari Karlsen Aas til TV 2.

Politiet etterlyste torsdag to menn etter knivstikkingen og fikk kontroll på én av dem, ifølge politiet en afrikaner, ved 22.30-tiden torsdag kveld. Politiet kjenner identiteten til den andre mistenkte.

annonse

– Vi har sikker identitet på den andre gjerningspersonen, og har avhørt den fornærmede. Han er alvorlig skadd, men stabil, sier politiadvokaten.

Aas sier at den pågrepne mannen er avhørt og har vært samarbeidsvillig.

Politiet fikk melding om at en mann var knivstukket i Dampsagveien i Lillestrøm sentrum, rett ved stasjonen klokken 21.21 torsdag. Han ble knivstukket flere ganger i ryggen, opplyste politiet.

annonse

Til Romerikes Blad sier politiadvokaten at det har vært en relasjon mellom partene fra før.

– Det er snakk om en tidligere krangel mellom dem. Det er ikke slik at disse er tilfeldig forbipasserende på gata, og det er viktig å få fram. Vanlige folk i området er trygge, sier hun.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon