Illustrasjonsbilde. REUTERS/Shannon Stapleton
annonse
annonse

Jens Kristian her, Grünerløkkahipster med utsikt fra loftsleiligheten. Jeg har det vondt i dag. Begynte i går, egentlig rett etter at hun ubarberte fra miljøpartiet gikk ut døren etter å ha overnattet noen dager.

Jeg lå mest i senga, sto bare opp for å pisse. Det var da jeg merka det. Fy faen som det svei! Jeg hadde avtrykk på penishodet. Mange. Best å bare legge seg igjen. Jeg tok to paracet og en drøy shot med vodka, døyvet smerten ytterligere med en Netflixseanse. Det var tross alt søndag.

Men det gikk ikke over. Begynte å scrolle ordet underliv på Google. Det var da jeg kom over artikkelen i Dagbladet. Sjamanen til Märtha snakket om avtrykk kvinner har i vagina. Avtrykk etter menn. Jeg låste døra og lukket gardinene, men så måtte jeg bare sjekke. Og ganske riktig. Avtrykkene mine var ikke tilfeldige. De var helt likt på antallet sexpartnere jeg har hatt. Og noen var større enn andre.

annonse

Les også: Nordstrand – den øvre middelklassens siste bastion på østkanten

Jeg skal ikke telle prikkene på penishodet høyt for deg, men kan si såpass som at de sto tett i tett. Jeg telte tre ganger. Var sikker. Jeg hadde fått avtrykk av alle vampyrkvinnene som ville suge livet ut av meg. De forlot meg ikke. Hva skulle jeg gjøre?

Jeg ringte selvsagt Slottet. Funka ikke på en søndag. Skrev en lang mail. Med bilder. Forklarte alt i detalj. Ba om nummeret til Sjaman Durex, eller hva han heter. Ba jo ikke om audiens hos selve kongen, bare om en konsultasjon. Kunne ha tatt den i brakka til gardistene foran slottet for min del. Ville bare vite om antagelsene mine holdt vann.

Men etter to dager på telefon og mail uten respons gav jeg opp å få kontakt med sjamanen. Eller, det er ikke helt sant at jeg ikke fikk kontakt. De tok telefonen to ganger. Men det var ikke så mye de sa tilbake. Etter det med avtrykkene på penishodet ble det først stille. Så la de på. Alle tjuetre gangene. En for hvert avtrykk på hodet.

annonse

Nei da var det bare fastlegen igjen. Det var blitt tirsdag morgen, Han tok telefonene fort. Jeg forklarte det som det var. Det vil si, han stoppa meg mange ganger, spurte om helt konkrete ting. Ble ikke satt ut da jeg sa jeg kunne sende bilder og greier. Han ringte meg fem minutter etterpå og sa jeg måtte komme inn.

På kontoret sto jeg som en annen kokainhøy riking og ble klådd på penisen. Riktignok var klåinga til legen gjort med hansker og q-tips, og den kokainen var vel helst siste slanten på whiskyflaska. Når sant skal sies er jeg arving, etter onkel Gustav. Det er derfor jeg har råd til å bo på Løkka. Men uansett så var følelsen som den i en mafiaserie. 

«Du har klamydia,» sa legen da jeg igjen satt anstendig antrukket bak bordet hans. «Men antall avtrykk …,» sa jeg. «Hvis det hjelper deg å kalle dem sjamanske klamydiavtrykk så gjerne for meg,» fortsatte han. «Men du må på kur.» 

Han var litt av en sjaman han legen. Lørdag kveld var avtrykkene borte. Og jeg sitter på Tea Lunge og venter på hun ubarberte fra partiet. Men en usynlig sjaman har visket meg i øret. Først svakt, så klart: «Bruk kondom, Jens Kristian, bruk kondom.»

Og det skal jeg. Jeg har respekt for de åndelige!   

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon