Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Samfunnsdebatten i Norge er blitt så polarisert de siste årene, at den risikerer å gjøre de som deltar i den endimensjonale.

Jeg har full forståelse for frustrasjonen enkelte kjenner på, og følelsen av å ikke lenger kjenne seg igjen i sitt eget land etnisk eller kulturelt. Jeg har selv opplevd dette til tider, og har hatt laserfokus på problemene som Den store befolkningsutskiftningen bringer med seg.

Situasjonen blir ikke bedre av at organisasjoner som Antirasistisk Senter leter med lykt og lupe etter rasisme, eller at Islamsk Råd ser «islamofobi» bak enhver busk.

annonse

Dette debattklimaet tror jeg er noe av årsaken til at Facebook-veggen til enkelte patrioter ser ut som feed’en til Norges samlede alternative medier publisert på ett sted. Dette er ikke ideelt. Livet består av mer enn innvandring og islamisering.

Det ble nylig offentliggjort at 100 havørner er funnet drept av vindturbiner på Smøla, og jeg innså da at vi patrioter ikke har vært flinke nok til å se vår kamp for å bevare vår etnokulturelle identitet i utvidet forstand. Jeg vet at mange av oss bryr seg om dette, men vi lager ikke nok blest om det i hverken alternativ- eller medstrøms media.

Les også: Lokale myndigheter har for lite å si om vindkraftutbygging

annonse

Miljøsaken er vår!

Vern av naturen og naturressursene mot overnasjonale paraplylignende selskaper og institusjoner er en norsk kjerneverdi. Hvorfor er så motstanden mot oppstart av gruvedrift ved Repparfjorden i Finnmark og ACER kuppet av venstresiden?

Alt for lenge har høyresiden latt seg forlede av Høyres storkapitalisme og FrPs liberalisme. På 2000-tallet var jeg også en av de som ble forledet av dette, og syntes det var «edgy» å fronte Ayn Rand og amerikansk neokonservatisme iblandet litt islamkritikk.

Vi har ikke vært flinke nok til å adressere turbokapitalismen på høyresiden, og resultatet er at Norge begynner å ligne på USA; et kjøpesenter hvor innbyggerne er utskiftbare konsumenter uten de dype økologiske kulturverdiene som kjennetegner oss nordmenn som folk.

Nordmenn har i større grad enn andre mer urbane befolkningsgrupper et nært forhold til naturen. Den norske naturen med fjell, skoger og fjorder, har i stor grad bidratt til å forme vårt sinn og kropp gjennom tusener av år. Vår kontakt med den har gjort oss hardføre og sterke som folkeslag.

Les også: Acer-reform vedtatt i EU

annonse

Vi er ikke avhengige av å kjøre overalt slik mange overvektige amerikanere dessverre har blitt. De fleste av oss er vokst opp med turer i skog og mark slik som våre forfedre, og vi klarer fortsatt fint å gå en kilometer eller to til skole eller jobb, selv når det blåser kaldt, regner eller snør.

De fleste nordmenn trives også fortsatt best med en del natur rundt seg. Det minner dem om hvilken sunn norsk kultur- og naturarv de kommer fra. En grå og forsøplet betong- og asfaltjungel vil gjøre de fleste tunge til sinns, og det vil raskt kunne resultere i latskap og kroppslig forfall.

Vern av våre naturområder er derfor en kjernesak for de som vil bevare vår kultur og den sunne norske folkesjelen.

At globalistene i Minerva tar til orde for at en miljøvennlig politikk, kombinert med innvandringsrealisme skal være «grønn fascisme» får vi heller leve med. De gamle merkelappene har uansett mistet sin betydning.

Les også: Moxnes og Spetalen helt enige om Acer og strøm

Tradisjonalistiske argumenter
For meg virker det som om Selvstendighetspartiet er det eneste partiet på patriotisk side som har klart å forene ideen om bevaring av nasjon med bevaring av vår natur. Det inkluderer en rekke miljøtiltak, blant annet reduksjon av havplast. Med nasjonalistisk handelspolitikk kunne vi produsert plastikkjuggelet vårt her hjemme og latt vær å bruke u-land til å produsere dette, ettersom vi vet at 90% av havplasten kommer fra 10 elver i Asia og Afrika.

Et annet mulig tiltak hvor nasjonalister kan komme klimaalarmister i møte er treplanting. Opprettelse av klimaskog sikrer biologisk mangfold, flere arbeidsplasser i Distrikts-Norge, samt at trærne binder CO2.

Om MDG-mobben var ærlige i sin søken etter å redusere menneskehetens CO2 avtrykk, hvorfor er da overbefolkningen og migrasjon et ikke-tema? En afrikaner i Afrika har et betydelig mindre CO2 avtrykk enn en afrikaner i Norge. Dette bør klimahysterikeren utfordres på.

Venstresiden mangler troverdighet på miljøsaker. Subsidiering av luksus-Teslaer og idiotien rundt elektrifisering av sokkelen er gode eksempler på meningsløs symbolpolitikk.

Her må vi tradisjonalister kjenne vår besøkelsestid, og gjøre det tydelig overfor politikere langs hele det politiske spekteret at å kaste oss på klimabølgen bare vil føre oss inn i en blindvei. I stedet bør man heller satse på klassiske miljøsaker som vi med sikkerhet kan vite at gavner vår natur. Vi må si nei til naturødeleggende vindkraft og være tydelige på at det å være skeptiske til klimahysteriet ikke skal gå på bekostning av reelle miljøsaker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon