Mandag fremstilles 19-åringen for fengsling i Bergen tingrett. Han er siktet for grov kroppsskade. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet ber om varetektsfengsling for en 19-åring som er siktet for å ha angrepet en eldre mann som ba tenåringen plukke opp søppel i Fana i helgen.

19-åringen fremstilles for fengsling i Bergen tingrett mandag. Politiet ber om fire uker i varetekt for mannen som er siktet for grov kroppsskade mot 72-åringen.

– Det er en alvorlig sak, der det er snakk om et uprovosert angrep på en person, sier Torgils Lutro, stasjonssjef ved Bergen sør politistasjon til Bergensavisen.

annonse

Den eldre mannen var ute og gikk i Mårdalen i Fana rundt midnatt lørdag. Mannen så en bil med tre personer som stoppet. En av dem skal ha kommet ut, urinert og kastet fra seg en flaske. Da 72-åringen ba ungdommen om å plukke opp flasken, ble han angrepet.

Etter det BA får opplyst, ble mannen først slått slik at han gikk i bakken. Deretter skal ungdommen ha fortsatt å slå og sparke ham mens han lå på bakken.

72-åringen ble fraktet til legevakten og videre til Haukeland universitetssjukehus. Mannen har fått konstatert brudd i hoften, kinnbein og nese.

– Vi fikk opplysninger på stedet som førte til at vi kunne gå til pågripelse av mannen som nå er siktet. Han ble tatt med av politiet og satt i arrest, sa operasjonsleder Per Algerøy i Vest politidistrikt til NTB på søndag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon