En kvinne ble mandag funnet død i sjøen i Rolfsbukta ved Fornebu i Bærum. Politiet har foreløpig ingen mistanke om at det ligger noe kriminelt bak funnet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

En kvinne ble mandag funnet død i sjøen i Rolfsbukta ved Fornebu i Bærum. Politiet har foreløpig ingen mistanke om at det ligger noe kriminelt bak funnet.

– Per nå har vi ikke funnet noe som gjør at dette virker mistenkelig. Det er ingen ytre faktorer som tilsier det. Vi arbeider nå med å finne identiteten hennes, så vi får varslet pårørende, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun opplyser at det ikke ser ut til at kvinnen har ligget lenge i vannet.

annonse

Politiet fikk flere telefoner fra folk som fortalte at de så noe som fløt i vannet ganske nær land, og som kunne minne om et menneske.

– Vi fikk bistand av brannbåten vår og plukket opp kvinnen. Helsepersonell på stedet konkluderte med at hun var død, sier Skott.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon