En mann ble knivstukket flere ganger i ryggen i Lillestrøm torsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

En tenåring som lørdag ble pågrepet etter knivstikkingen i Lillestrøm forrige uke, er varetektsfengslet i én uke. En mann er fengslet i fire uker i samme sak.

– Personen som ble fengslet mandag, er under 18 år gammel. Derfor ble han varetektsfengslet i kun én uke. Han er siktet for grov kroppsskade, opplyste jourhavende jurist Isa Ringstad i Øst politidistrikt til NTB mandag kveld.

Tenåringen ble pågrepet i en leilighet lørdag kveld. Han var etterlyst etter at en 30 år gammel mann fra Oslo ble knivstukket i Dampsagveien i Lillestrøm sentrum klokken 21.21 torsdag. Han ble knivstukket flere ganger i ryggen og er av politiet blitt betegnet som alvorlig skadd.

annonse

En mann i 20-årene ble i Nedre Romerike tingrett lørdag formiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt underlagt fullstendig isolasjon i de første to ukene. Mannen er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det, men siktelsen er foreløpig og kan bli endret, opplyste Ringstad til NTB lørdag.

Politiadvokaten sier at mannen i avhør har knyttet seg til hendelsen. Politiet har også sikret en kniv, men kan ennå ikke fastslå om det var denne kniven som ble benyttet torsdag kveld.

Mannens forsvarer, advokat Ida Andenæs, opplyste lørdag at hennes klient ikke erkjenner straffskyld etter siktelsen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon