Konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund, presenterte mandag planer for en ny storsatsing på næringslivsjournalistikk. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Med nettstedet E24 som knutepunkt går Schibsted-mediene sammen om en ny storsatsing på næringslivsnyheter. Opp mot 30 nye journalister skal ansettes.

De 30 journaliststillingene skal fordeles på E24, som er Norges største økonominettsted, VG, Aftenposten, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.

Det skriver E24.

annonse

– Skal man forstå samfunnet, må man vite hvor samfunnets verdier skapes, og hvordan denne verdiskapingen henger sammen med samfunnets velferd. Derfor er det dypest sett en styrke for demokratiet når E24 – og Schibsted – nå gir næringslivsjournalistikken i Norge et kjempeløft, sier Schibsteds konsernsjef Kristin Skogen Lund til nettstedet.

Den nye satsingen innebærer at all næringslivsjournalistikk produsert av samarbeidspartnerne vil bli publisert i E24. Innholdet produseres i de ulike mediehusene, hvor journalistene er ansatt.

Ifølge Stavanger Aftenblad vil de ansette fem av de 30 nye journalistene.

annonse

Som en del av den nye satsingen vil også næringslivsnettstedet Sysla, som ble lansert av Bergens Tidende i 2014, bli lagt ned, melder Medier24.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon