Islamkritiker og medieprofil Kate Hopkins. Foto: Terry Harris/REX
annonse
annonse

Den britiske medieprofilen Katie Hopkins ble søndag angrepet og trakassert av en muslimsk mobb. 

I London feiret indere søndag den religiøse festivalen Diwali, ute i offentligheten. Samtidig pågikk en høylytt demonstrasjon bestående av muslimer – og nesten utelukkende menn – i et område med nær tilslutning til der festivalen fant sted. Den britiske TV-profilen og islamkritikeren Katie Hopkins var til stede under demonstrasjonen, og bega seg egenhendig inn i den muslimske folkemengden for å dokumentere det som skjedde.

På Twitter har Hopkins lagt ut en film av seg selv, der hun konstaterer at det som pågår i London i år 2019 er absurd, før hun blir angrepet av de demonstrerende muslimene. 

annonse

Les også: Katie Hopkins besøkte Oslo øst – da klikket Twitter-venstre

Kvinnehat

annonse

Menn av tilsynelatende pakistansk bakgrunn forsøker i et fysisk basketak å dra Hopkins’ lue av henne. De trakasserer henne også over høyttalere, og gjør det klart at de ikke synes en kvinne har noe der å gjøre.

– Jeg synes synd på deg. I dag bør du bli igjen med kvinnene. Hvor er kvinnenes makt? Jeg synes synd på mannen som elsker deg også. Du burde bli igjen med kvinnene og være en kvinne selv, roper en mann i en høyttaler. 

– Islam tar over

Etter gjentatt trakassering og truende adferd, bestemmer Hopkins seg til slutt for å forlate området. Hun slår fast i sitt videoklipp at det hun fikk erfare er et tegn på hvordan «islam tar over» i Storbritannia. 

Det er forløpt uklart om den muslimske demonstrasjonen hadde sammenheng med Diwali-festivalen som ble feiret i nærheten, selv om Katie Hopkins hevder dette.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon