Essex-politiet ønsker å avhøre disse to nordirske mennene og etterlyste dem tirsdag. Foto: Essex Police via AP / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Britisk politi etterlyser to nordirske brødre, mistenkt for uaktsomt drap og menneskehandel i forbindelse med de 39 som ble funnet døde i en lastebil i Essex.

Essex-politiet sier de ønsker å avhøre Ronan Hughes (40) og Christopher Hughes (34), begge fra Armagh, og har etterlyst dem med navn og bilder.

– Å finne og snakke med Hughes-brødrene er avgjørende for vår etterforskning, sier Stuart Hooper i politiet.

annonse

– Vi tror de er i Nord-Irland, men de har også forbindelser til Irland, tilføyer han.

Åtte kvinner og 31 menn ble funnet døde i Grays i Essex forrige onsdag i en kjølevogn som kom til Storbritannia på ei ferje fra Belgia.

Mange familier i Vietnam frykter at deres medlemmer er blant ofrene. DNA-prøver fra vietnamesere som savner slektninger, er samlet inn og skal brukes i identifiseringsarbeidet.

annonse

Lastebilføreren, 25 år gamle Maurice Robinson, ble pågrepet kort tid etter funnet, siktet for 39 tilfeller av uaktsomt drap, samt menneskesmugling, hvitvasking av penger og organisert støtte til ulovlig immigrasjon. Robinson, som også er fra Nord-Irland, ble varetektsfengslet i fire uker etter et rettsmøte i Essex mandag.

Tre andre personer som ble pågrepet i forbindelse med etterforskningen er alle blitt løslatt på vilkår. Det dreier seg om en 38 år gammel mann, en 38 år gammel kvinne og en 46 år gammel mann.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon