Den europeiske Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD), REUTERS/Vincent Kessler
annonse
annonse

Som nyvalgt kommunepolitiker og engasjert samfunnsborger som har kjent det offentliges makt så kan jeg ikke sitte og se på den arrogansen som utøves over det norske folk.

Det er en grunn til at en går inn i politikken og det er at en ønsker en forandring til det bedre mener jeg , og dermed så må det måles hva du ønsker og vil for dine innbyggere. 

Vi har et rettssystem, offentlige departement og retningslinjer som begynner å gå mot folket og ødelegger det samfunnet vi ønsker å ha. Arroganse over folket og ikke hensyn til familiens beste viser seg i det stadige voksende problemet i samfunnet at barna er de som sliter mest i samfunnet. Når det viser seg at psykiske lidelser og unge uføre er stadig voksende problematikk i samfunnet må vi ta til orde for å endre mye av vår struktur og ta grep der det kan gjøres. Litt motsatte tilfeller er tilstede når det gis midler over støvlene til tiltak i ettertid og ikke kan vise evne til endring før det kommer så langt.

annonse

Les også: Varsler avslørte barnevernets metoder – mor får sine tre barn tilbake

Den 10. september  reiste jeg til Strasbourg og menneskerettighetsdomstolen for å overvære domsavsigelsen til Strand Lobben And Others Vs Norge. Her fikk Norge totalslakt i storkammeret og det virker ikke som om en eneste politiker av de 169 virkelig greier å forstå eller vil gjøre noe for å rette opp det som kommer frem i domspremissene som dem plikter å rette opp i. En arroganse fra en minister som kunne sørget for å gjøre det eneste riktige som er å sørge for en unnskyldning på vegne at staten Norge, samt å sørge for å rette opp forholdene som dem er forpliktet til å gjøre. Dette samt det å sørge for at sønnen til Trude faktisk får oppfylt vilkårene i dommen som er å få kontakt med sin biologiske familie gjenopprettet.

Det er faktisk brudd på menneskerettighetene til barnet og må straks vises fra politikere at de kan ta ansvar og ikke høre på advokatene som vil redde sitt eget skinn i denne saken.

Dette viser hvor viktig det er å få dokumentert hva som kommer frem i retten og da er det helt på villspor med et rettssystem som ikke har kunnskap eller klarer å dokumentere fakta i saker slik at rettssikkerheten bevares. Det kan fint gå ned på antall rettsteder i landet for å bygge opp kunnskapen og få inn dokumentasjon med lyd og bilde i rettsalen. Men da må jammen regjeringen legge frem litt  penger på neste års budsjett og ikke gå imot seg selv på Granavollen plattformen der de har lovet en opptrapping på digitale domstoler.

Med dette så må Trude Lobben og hennes sønn gjenforenes straks slik at vi opprettholder tillit til de folkevalgte på Stortinget og dagens system.

Og for det andre så må det komme lyd og bilde i domstolene øyeblikkelig slik at vi får tilbake tilliten til domstolene, dette vil lønne seg samme året det innføres for da vil det forsvinne mye saker fra domstolene og tidsfrister opprettholdes.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon