Foto: Privat
annonse
annonse

Sterke inntrykk og meninger gjorde seg gjeldende da abortdebatten ble diskutert på Litteraturhuset tirsdag kveld.

Tirsdag 29. oktober ble det arrangert debatt om abortloven og diskusjonene rundt dette på Litteraturhuset i Oslo sentrum. Organisasjonene Civita og Menneskeverd samarbeidet om å få i stand arrangementet.

Civitas Kristin Clemet var på plass for å innlede, og i debattpanelet satt politiker Ida Lindtveit Røse fra KrF, tidligere redaktør Ellen Arnstad, debattansvarlig Martine Aurdal fra Dagbladet og politisk redaktør Hanne Skartveit fra VG.

annonse

– Nå skal vi altså diskutere abortdebatten, hvorfor er den så vanskelig? Det er kanskje ikke alle som synes den er vanskelig, men jeg tror nok noen synes den er vanskelig, og at det kunne være ønskelig at man av og til kunne diskutere den også med skuldrene litt lenger ned, sa Kristin Clemet i sin innledning.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon