Veien til Resett - annonse
annonse
annonse

Det begynte med en middag på Frogner i august 2016.

Like før hadde jeg tippet at Trump ville vinne valget. Jeg hadde erklært det for en god ting. Hansken var kastet for min egen del. Jeg kunne ikke lenger være del av etablissementet, selv om jeg hadde villet det.

Vi forsto garantert ikke hva vi gikk til vi som planla Resett. Jeg så heller ikke for meg at det var jeg som måtte ta jobben som ansvarlig redaktør.

annonse

NRK skrev om den «mystiske» middagen allerede noen måneder senere. Men de visste ikke hva som faktisk ble unnfanget – og vi kunne jobbe i fred og ro.

Resett har slått seg frem på rekordtid. Men det har ikke kommet gratis. Det har vært to sprøtt travle og utfordrende år. Det vanskeligste, men samtidig mest lærerike og givende jeg profesjonelt har vært med på.

Jeg har hatt med meg en rekke flotte både kvinner og menn. De er tøffe, og mange av dem er unge folk som har satt vennskap og karriere i spill ved å bli med oss. I vinter ble vi også forsterket med en mann som faktisk hadde erfaring i mediebransjen fra før, Lars Akerhaug.

annonse

Refleksjoner over et liv levd
Med ham om bord, fikk jeg bedre tid. Til å tenke strategi. Det ga meg også litt overskudd. Jeg hentet derfor frem igjen et manus jeg holdt på med før Resett ble lansert. Kunne jeg klare å gjøre den ferdig nå?

Det endte imidlertid med en helt ny bok. En bok om hvordan jeg ble slik jeg ble, fra oppvekst på Konnerud, gjennom studier, utenlandsoppdrag for Forsvaret og Etterretningstjenesten og diverse andre ting. Jeg har fra tid til annen rotet meg borti mye rart.

Og dere får min versjon av det som ledet opp til Resett, om «bakmenn» og om de mange slagene vi har kjempet mot de etablerte mediene i dette land.

Veien til Resett er en subjektiv beretning. Iblandet analyser av hvordan Norge og Vesten havnet i denne besynderlig selvdestruktive tankemåten. Noen vil nok like dårlig det de leser om seg selv.

Vi mottar de første bøkene fra trykkeriet ca. 10. november. Det er imidlertid mulig å forhåndsbestille den allerede fra i dag.

KJØP HER

annonse

Helge Lurås
Veien til Resett – løgn, illusjoner og politisk korrekthet
334 sider

Resett Forlag, 2019
349 kroner

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon