Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse
annonse

Ny grov voldsepisode natt til lørdag i hovedstaden.

– Vi har flere patruljer i området Lambertseter etter at en mann ble angrepet av en flere ungdommer. Mannen blør litt fra hodet etter å ha blitt slått og sparket. Blir sjekket av ambulanse nå. Politiet søker etter gjerningspersoner, skriver Oslo politidistrikt på twitter.

Ifølge Dagbladet vil ikke politiet spekulere om voldsepisoden er knyttet til de samme gjengene som har terrorisert uskyldige ofre på nattestid i hovedstaden.

annonse

– Han har bare fått forklart at han har blitt angrepet, og i og med at jakken er stjålet med vold vil det etterforskes som et ran. Vi håndterer dette som en hendelse som vil bli etterforsket; om det er tilknytning vil sjekkes senere, sier Marianne Heidenstrøm, som er operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Litt senere ble flere ungdommer arrestert på et annet sted i byen i forbindelse med et ran.

annonse

– Vi har pågrepet 4 gutter som vi mistenker forsøkte å rane en person i nærheten av Ekebergsletta. Fornærmede er ikke fysisk skadet, skrev Oslopolitiet på Twitter.

For et par uker siden ble det rapportert om over 20 voldsepisoder i hovedstaden i det som ble karakterisert som en voldshelg i Oslo. Flere av angrepene var uprovosert vold og over 16 personer ble arrestert.

De pågrepne var i aldersspennet fra 16 til 30 år.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon